aaaPrintvriendelijke versiePDFrss

Solliciteren

Het OCMW van Zedelgem is geen kleine werkgever. Ruim 150 mensen zijn er tewerkgesteld in de verschillende diensten.
Een zeer uiteenlopend gamma aan disciplines en deskundigheden zijn noodzakelijk om alle diensten en instellingen zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

De hierna vermelde opsomming van betrekkingen is zeker niet volledig:
administratief personeel, verpleegkundigen en verzorgenden, para-medisch personeel en logistiek personeel, maatschappelijk werkers, jurist, boekhouder, medewerkers onderhoud en keukenpersoneel, onthaalmedewerkers, techniekers, leidinggevenden en dienstverantwoordelijken ……

Het OCMW is een eigentijdse en aangename organisatie om in te mogen werken, zeker voor gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. De werksfeer, collegialiteit, vriendelijkheid, en dienstvaardigheid zijn geen holle begrippen, maar eigen aan onze diensten en instellingen. De lonen en wedden zijn bepaald in de wettelijke weddebarema's voor het overheidspersoneel.
Daarnaast kan het personeel rekenen op een aantal extra-legale voordelen, zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding.

Er zijn twee manieren om te solliciteren naar een betrekking bij het OCMW.
Je kan gewoon vrij solliciteren voor een bepaalde functie of job. Dit doe je best door een brief te schrijven en  met bijgevoegd CV, op te sturen naar het OCMW, Brugsestraat, 3 te 8211 Zedelgem.
Je kan ook een afspraak maken met de verantwoordelijke van het personeel.
Een andere sollicitatiemogelijkheid is echt gericht op een bepaalde vacature of openstaande betrekking. Als je aan de voorwaarden voldoet kan je je hiervoor inschrijven en deelnemen aan de selecties.            

Deze openstaande functie(s) worden bekend gemaakt via één of meerdere kanalen, waaronder deze website.

Voor meer informatie:
Hilde Deklerck
Diensthoofd personeelsdienst
050/288 337
personeel@zedelgem.be