aaaPrintvriendelijke versiePDFrss

Maaltijden aan huis

Sociale Dienst

Brugsestraat 3
8211 Aartrijke
tel. 050 20 07 28

Menu:

Klik hier om het menu te downloaden.

Informatie:

De dienst maaltijden aan huis zorgt ervoor dat er dagelijks een volwaardige maaltijd kan voorzien worden. Deze dienst richt zich tot ouderen (65+) of personen die beschikken over een Vlaams Fonds Nummer.

De maaltijden worden aan huis geleverd op maandag-, woensdag- en vrijdagvoormiddag telkens tussen 8u30 en 12u30.

Deze maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een dessert. Iedere dag kan u kiezen tussen verschillende maaltijden, namelijk uit twee maaltijden om op te warmen in de microgolfoven (instructies staan op de verpakking), en twee koude schotels.

Indien het nodig is, kan de maaltijd gesneden of gemixt worden. Dieetmaaltijden zijn ook mogelijk (bv. suiker-, zout- en/of vetarm). Hiervoor dient u een doktersattest te bezorgen.

Van deze dienst kan zowel tijdelijk (bv. door ziekenhuisopname), als permanent gebruik gemaakt worden.

De prijs van een maaltijd bedraagt € 5.00 of € 7.45. Voor de bepaling van de prijs wordt rekening gehouden met de inkomsten van alle leden van het gezin.

Procedure:

De maaltijden worden bereid in de centrale keuken Ruddersstove van OCMW Brugge.

U kan een aanvraag indienen bij de sociale dienst van OCMW Zedelgem. De verantwoordelijke maatschappelijk werker komt bij u thuis langs voor verdere informatie en opmaak van een persoonlijk dossier.

Noodzakelijke gegevens bij de aanvraag zijn: naam, adres, telefoonnummer, naam en telefoonnummer van een contactpersoon, de datum vanaf wanneer u maaltijden wenst, de dagen waarop u maaltijden wenst, het aantal maaltijden (één of twee personen) en of het om een gewone of dieetmaaltijd gaat.

Na het huisbezoek wordt de aanvraag vanuit OCMW Zedelgem doorgestuurd naar Ruddersstove, die de maaltijden bereidt en verdeelt.

De chauffeur bezorgt u een formulier waar u uw keuzemenu's kunt aanduiden.

De maandelijkse factuur ontvangt u rechtstreeks van het OCMW Brugge.

Voor meer informatie:
Tine Verhelst
050/25 07 83